login forum
Program Cinema
Advertisment
 
roen
Printeaza articol - Print news Trimite pe email Trimite pe yahoo messenger

Tv DVD Media

Filme gratis on-line

 

Tot mai multe platforme specializate ofera legal pe internet productii cinematografice sau de televiziune. Nu este omisa nici muzica.

 

Ai auzit de canalul Jaman? Nu sari la telecomanda, pentru ca nu la televizor il gasesti, ci pe web. Jaman este o platforma de distributie de filme si programe de televiziune gratuite. De curand, Jaman a anuntat chiar un parteneriat cu TiVo in SUA, prin care abonatii serviciului de televiziune la cerere vor putea accesa si creatiile de la Jaman, pe acelasi aparat de acasa.

 

„Familia Bundy".

La Jaman, Joost, LiberTV si la celelalte canale on-line gasesti aproape orice doresti. Pe langa programe bine cunoscute - „Familia Bundy", „South Park", „Family Guy", aici este locul unde trebuie sa cauti filme independente, scurtmetraje si lungmetraje cu buget mic, filme europene, creatii din tari mai putin prezente in cinematografele romanesti. Totul este gratuit, dar exista unele limitari. Nu poti descarca fisierul respectiv decat in unele cazuri. in plus, s-ar putea sa nu poti viziona filmul decat un timp limitat. La Jaman vizionarea unui film costa 2 dolari, dar dupa sapte zile nu mai este disponibil fisierul decat daca platesti din nou.

 

Cu 5 dolari insa, poti avea creatia la tine pe calculator. Cand te inscrii la Jaman, primesti trei bilete gratuite pe care le poti folosi pentru a vedea trei filme, iar majoritatea scurtmetrajelor sunt oricum gratuite. Romanii s-au dovedit inventivi si aici: „Eu mi-am creat mai multe conturi si am primit la fiecare trei bilete gratuite. si daca mai inviti pe cineva si acea persoana devine membru, mai primesti doua bilete. Asa ca am trimis si eu invitatii tuturor prietenilor si multi dintre ei s-au inscris", spune Cosmin.

 

Sufletul comertului. Secretul gratuitatii consta in reclama gazduita de platforma respectiva. La Jaman, filmele nu sunt intrerupte de reclame, publicitatea apare intr-un panou separat. La Joost, vizionarea e intrerupta de reclame, dar foarte rar. La TVU Networks, unde poti vedea posturi TV din intreaga lume, oricum sunt difuzate reclamele postului si, in plus, mai exista reclame in interfata programului.

 


Printeaza articol Trimite pe email Trimite pe yahoo messenger
Ultima modificare : 2012-07-18 08:56:54
Filmul 'Toata lumea din familia noastra' de Radu Jude a câstigat marele premiu la Festivalul de la Sarajevo

 

Pelicula 'Toată lumea din familia noastră' regizată Radu Jude a câştigat sâmbătă premiul cel mare la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.
 


Acasa | Despre noi | Publicitate | Termeni si conditii | Contact
© 2007 - 2009 cinematograph.ro Toate drepturile rezervate